Starkare inifrån och ut

Arenakoncernen drivs av en orubblig, gemensam övertygelse: Vår tro på varje människas förmåga. Vi vet att starka individer lyfter varandra. Steg för steg hjälper vi företag och medarbetare att utvecklas och bli starkare – så starka att de i sin tur lyfter andra. Oavsett om det handlar om rekrytering, individuell guidning, bemanning, omställning, utbildning, fysisk träning, ledarskapsutveckling eller en väg in i arbetslivet har vi expertis att hjälpa företag, medarbetare och organisationer till ett långsiktigt stabilt och hållbart arbetsliv.​

Tjänsteområden

Dags att växla upp eller stöd inför en sammanslagning? Ledarskapsutveckling eller hjälp med omställning? Oavsett vilka styrkor du behöver fokusera på hjälper vi dig att stärka organisationen inifrån och ut.

Starkare till­­­sammans

Starka individer lyfter varandra. I en tid av uppskruvat tempo och höga krav rustar vi människor och grupper för framtiden, för vi tror på varje människas förmåga. Genom individuell guidning och proaktivt hälsoarbete lyfter vi människor och gör dem starkare. Så starka att de har kraft att lyfta andra. Det är vårt sätt att ta ansvar för en hållbar samhällsutveckling. Vi stärker styrkor!

Vi strävar efter att leverera tjänster som skapar en inkluderande arbetsmarknad som är till för alla, samt vurmar för att våra affärer alltid utförs i hållbar anda och med miljön i åtanke. Vi har ett långsiktigt ansvar för vår verksamhet, hur den bedrivs och vilken påverkan den har.

Om Arenakoncernen

Arenakoncernen består av bolagen Arbetslivsresurs, Arena Utbildning, Arena Personal, Niana och World Class. Tillsammans erbjuder våra verksamheter långsiktiga och hållbara lösningar för organisationer, företag och medarbetare. Koncernen tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom Bemanning & Rekrytering, Hälsa & Rehabilitering, Utbildning samt Karriär & Omställning. I dagsläget finns verksamhet kopplad till över 90 orter i Sverige samt Norge.