Arenakoncernen och Hela Sverige Samlas stärker styrkor!

Arenakoncernen och Hela Sverige Samlas stärker styrkor!

– I ett tufft läge på arbetsmarknaden behöver både jobbcoacher och arbetssökande ny inspiration och en ”motivationsboost”. I och med restriktionerna kopplat till pandemin är det ännu mer angeläget att kunna erbjuda digitala forum för inspiration och kunskap. Detta kan vi nu göra i samarbete med Hela Sverige Samlas med många spännande talare, experter och inspiratörer, säger Rasmus Rossi, Affärsutvecklingschef, Arenakoncernen.

Hela Sverige Samlas är Sveriges största digitala kickoff och gick av stapeln första gången i höstas. 8–12 mars är det åter dags och denna gång kommer den att livesändas från Stockholmsmässans digitala studio.

Hela Sverige Samlas är dels en livesänd kickoff, dels en värdefull digital plattform för lärande. Allt är online, vilket gör det möjligt för alla att följa oavsett krav på distansering. 40 handplockade talare och experter bjuder på mängder med inspirerande föreläsningar och intervjuer. Utöver betalande deltagare, bjuder initiativtagarna in alla Sveriges arbetssökande att delta kostnadsfritt – allt för att stötta och inkludera de mest utsatta i samhället idag.

Kickoffen kommer att ta upp följande områden:
Mindset & personlig utveckling
Strategi & planering
Marknad & digitalisering
Försäljning & tillväxt
Ledarskap & innovation

Bland de medverkande 8–12 mars märks:
Agneta Sjödin, programledare och författare
Björn ”Natthiko” Lindeblad, fd munk och föreläsare
Mustafa Panshiri, integrationsexpert
Antje Jackelén, ärkebiskop Svenska kyrkan
Ishtar Touailat, innovationschef och serieentreprenör
Henrik Hjelt, komiker och skådespelare