Nu blir vägen in ännu enklare

rsz_shutterstock-146083256-framsida-red

Nu blir vägen in ännu enklare

ALEA Kompetens som är en del av Arenakoncernen har förvärvat Exlearn Education AB. Tillsammans erbjuder vi helhetslösningar för att hjälpa fler att komma till ett arbete där människors hela potential kommer till sin rätt.

Att kunna erbjuda en mångfald av insatser exempelvis; språkutbildning, yrkesutbildning, hälsa, rehabilitering och matchning är nödvändigt för att kunna möta de varierande behov som olika människor har av stöd i olika omställningssituationer.

– Genom att komplettera Arenakoncernens erbjudande med ett kraftfullt erbjudande för kompetensutveckling på distans kan vi möta utmaningarna på dagens arbetsmarknad med ännu större kraft, säger Magnus Eriksson, Koncernchef Arenakoncernen. ALEA Kompetens utvecklar precisa utbildningsinsatser i nära samverkan med arbetsgivare.

– Genom förvärvet av Exlearn Education AB kompletterar vi vårt erbjudande med utbildningar på distans och stärker vår förmåga att erbjuda ännu flexiblare utbildningsformer och kan hjälpa fler att komma till rätt jobb, säger Rasmus Rossi, VD ALEA Kompetens.

Dela på facebook
Dela på email
Dela på linkedin
Dela på whatsapp

relaterade artiklar